This website works best with JavaScript enabled
Joomla

Львівська обласна асоціація

Всеукраїнської організації
Союз осіб з інвалідністю України

У Львові триває проект громадської організації «Розвиток громади» для людей з особливими потребами «Таки різні – такі рівні», впродовж якого пацієнти Львівського міжрегіонального центру соціально-трудової, професійної та медичної реабілітації інвалідів створюватимуть картини.

Згодом їх продадуть на аукціоні та встановлять кілька пандусів та інших необхідних конструкцій, повідомляє кореспондент «Вголосу».

Сьогодні образотворча акція відбулась у приміщенні Львівського міжрегіонального центру соціально-трудової, професійної та медичної реабілітації інвалідів. Тут вже мають досвід проведення уроків малювання. Цього року один з учнів поступив до «Львівської політехніки», а інший – до коледжу декоративного мистецтва ім. Труша. Тепер проводити такі заняття допомагають активісти ГО «Розвиток громади».

Організатори кажуть, що не хочуть, щоб їх асоціювали з передвиборними «показушними» проектами, тому поки що не починають акції в інших містах. «Але передвиборна робота вже триває, і в тих містах, де пройшла акція «Жіночність без границь», відбуватимуться і ці творчі акції», – розповідає Андрій Федуняк, один з організаторів акції.

«Буде організовано аукціон 4 грудня, у День благодійника. На ньому ми будемо їх продавати і за виручені кошти робитимемо пандуси та інші потрібні речі для неповносправних. Декілька таких ми вже встановили: в одному звичайному під’їзді, в 72-й школі, де вчиться дівчинка неповносправна, і мамі важко її на візочку завозити в школу, всередині театру ім. Заньковецької робимо пандус», – додає Христина Буліновська, координатор акції.

Союз організацій інвалідів України Національна асамблея інвалідів України Міністерство соціальної політики України Президент України
Верховна Рада України Кабінет Міністрів України Львівська обласна рада Львівська облдержадміністрація
Львівська міська рада Фонд соціального страхування від нещасних випадків на виробництві Пенсійний фонд України Фонд соціального захисту інвалідів
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #f_syc9 #eef12086 #150714100123