This website works best with JavaScript enabled
Joomla

Львівська обласна асоціація

Всеукраїнської організації
Союз осіб з інвалідністю України

Саме під такою назвою 20 жовтня 2020 року, за підтримки Департаменту соціального захисту населення ЛОДА, Червоноградська міська ГО неповносправної молоді «Ніка» реалізувала конференцію, метою якої є сприяти наданню сучасних соціальних послуг для молоді з інвалідністю та створити мережу обміну досвідом серед ГО Львівської області. Презентація послуги соціальної реабілітації в творчій діяльності членів ГО «Ніка» відбулася в музеї історії релігії «Палац Потоцьких» м. Червоноград, сама ж конференція проходила в ОЛК «Ровесник», Сокальський район, яку розпочала голова ЧМГОНМ «Ніка» Наталія Хайсанова, з доповіддю про практику реалізації проектів соціального спрямування на громаду.
 
Львівська обласна асоціація ВО СОІУ вже багато років поспіль співпрацює з ЧМГОНМ «Ніка», тож отримавши запрошення від нашого партнера, на конференції ми виступили доповідачами щодо спільної праці та координації роботи в наданні соціальних послуг ГО Львівщини. Наші районні осередки, а саме Сокальська РАІ ЛОАІ ВОІ СОІУ виступила з доповіддю про соціальну модель прийняття людей з інвалідністю і соціальні послуги в Сокалі та Буська РАІ ЛОАІ ВОІ СОІУ виступила доповідачем щодо надання соціальних послуг людям з інвалідністю.
 
Про сучасний стан надання соціальних послуг, психічне здоров’я та роль громади, іновації у роботі з особами з психічними розладами, спільне розуміння вирішення проблем людей з інвалідністю та фінансування з різних джерел соціальних послуг - такими були доповіді багатьох інших ГО області – учасників конференції.
 
Презентування практики надання соціальних послуг що відбулось між ГО Львівщини, безумовно сприяє налагодженню партнерських стосунків, адже створює мережу обміну досвідом серед них та сприятиме впровадженню сучасних практик надання соціальних послуг людям з інвалідністю.
 
ІРИНА ТКАЧУК
 
Союз організацій інвалідів України Національна асамблея інвалідів України Міністерство соціальної політики України Президент України
Верховна Рада України Кабінет Міністрів України Львівська обласна рада Львівська облдержадміністрація
Львівська міська рада Фонд соціального страхування від нещасних випадків на виробництві Пенсійний фонд України Фонд соціального захисту інвалідів
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #f_syc9 #eef12086 #150714100123